îi papă crocodilu’

Vi se pare că politica românească e încărcată de demagogisme?

Fără multe alte comentarii, de prin cutii poştale adunate, a se vedea fitsuika de mai jos:

io credeam că elveţienii ăştia îs „oameni serioşi”… Ironia sorţii, mi-au pus asta în cutia poştală MIE, la o zi după ce mi-au dat permis de şedere doar pentru un an, în ciuda faptului că pentru ţări UE ar trebui pe 5 ani – cică „nu avem semnat acord bilateral.” Băgaţi-vi-l în… crocodil.

Pentru amatorii de amănunte, îi invit să studieze mai jos (cu clic pe poze se fac mai mari, cu ESC se revine):

iar cine vrea să se înscrie, să trimită formular,

şi apoi să-m spună, să dau cu roşii moi după el/ea.

5 gânduri despre “îi papă crocodilu’

 1. nu stiu de ce insista atita. toata lumea e la curent ca nu vor sa intre in UE. Oare chiar au de suportat niste presiuni asa de mari din partea taberei de „pro-UE”? Despre faptul ca motivele lor sunt intemeiate sau nu, nu discut (foarte personal, cred ca in unele puncte au dreptate, mai ales in ceea ce priveste tranzitul de camioane). Si apoi, printre cei 25 de aderenti actuali, avem citeva exemple ca unii sunt numai pe jumatate membri: ba nu au adoptat moneda comuna, ba au tot felul de clauze specifice incit apararea ideii de „solidaritate europeana” devine ridicola. Iar sentimentul de „euroscepticism” nu e comun numai elvetienilor: tabloidele englezesti fac o propaganda „anti-UE” extrem de eficace (de fiecare data ma mir ca inca mai sunt membri), in Franta Sarkozy a cistigat, printre altele, cu argumentul ca o sa elibereze tara de jugul birocratilor de la bruxelles…Personal cred ca trendul asta al euroscepticilor are un viitor promitator.

  Apreciază

 2. si eu in locul lor as prefera un acord bilateral betonat cum au ei cu UE (aproape toate beneficiile, aproape nici un dezavantaj).

  ma irita insa „propaganda” (am ramas cu sechele, am alergie la propaganda de orice fel), modul de comunicare si tonul.

  Apreciază

 3. sa stii ca nici propaganda pro-europeana nu mi se pare prea cinstita. Ca multe prin promisiunile pe care le-au facut cind cu semnarea tratatului de la maastricht nu s-au tinut si prosperitatea mult promisa nu a fost la rendez-vous. Dar de ce nu pui si fituici din tabara adversa ca sa vedem cu ce incearca sa-i momeasca europa?

  Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s