diverse

sâmbătă, 2 octombrie 2004, 01:27

Nu mai am voce.

sâmbătă, 2 octombrie 2004, 15:46

Am incercat sa scriu ceva aznoapte, da’ n-am mai ajuns. Nu am voce. M-a durut gatul putin saptamana trecuta, si acum (sper) ca se vindeca, dar pretul e… tacerea.

A venit exact la momentul neoportun, căci ieri am avut o conferinţă la care au venit reprezentanţi de la companii.. şi a fost o ocazie de a cunoaşte persoane importante de la recrutatori… iar eu n-am putut îngăima mai nimic. Asta e.

În seara precedentă a fost marea petrecere a mâncării internaţionale. Aproape fiecare ţară a adus ceva mâncare şi-sau beutură. Eu neştiind a face mămăligă şi/sau sarmale, am dus vin… rămăsese de la ziua mea, şi a avut succes peste aşteptări. S-a consumat tot, nu mai am. Au fost tone de mâncare, muzică din mai multe ţări. Din păcate Djul –a îmbătat repede şi n-am reuşit nicicum să-l conving să cânte şi „dragu’ mi-i la veselie”, să-i învăţ o horă pe ăştia. indienii au cucerit reduta muzicală, s-a cântat multă muzică indiană, dar au dansat nebunii, foarte fain. Doar A., kazahul (care NU e acelasi lucru cu cazacul, şi cu atât mai puţin cu kayakul), a reuşit să strecoare un „Videli Noci” (da, îi place Zdob şi Zdub!!), pe care am dansat ruseşte. Mulţi au venit în costume naţionale, a fost foarte fain.

A durat până târziu; a doua zi la 7:30 (!!) am fost la Mentoring Breakfast – ne-au repartizat un mentor din oficiu (sounds familiar? ;) şi au organizat acest micdejun foarte matinal; aseară am fost la ziua lui Alanbek, o petrecere unde am tăcut. Interesant, petrecerea a început la „etajul comun” al căminului, dar după un videli noci mai viguros a venit un baeat şi a zis că nu e voie muzică tare şi alcool în „common space”. No, şapăi s-o mutat petrecerea în apartamentul unde stă A. Eu n-am stat însă prea mult (doar până pe la unu), căci azi dimineaţă eram înscris la „Hands on Atlanta”, un proiect de activitate „în folosul comunităţii” (sounds familiar? ;). Am fost într-un parc, am vopsit case, curăţat pamântul, plantat arbuşti, cărat lemne… eu am fost în echipa de vopsit, nu m-am spetit, dar ceva-ceva am muncit. Iar acum sunt obosit… credcă mă pun pe dormit… dar apoi pe învăţat – săptmâna viatoare încep examenele.

Dar despre aceasta nu doresc a comenta. Nu acum. Noapte bună!

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s