de la bancă

luni, 4 octombrie 2004, 13:15

Sunt la sediul Bank of America, astept la rand ca să văd ce s-a întâmplat cu cartea de credit. Mă rog, vorba vine că sunt „la rând” – de fapt stau într-un fotoliu. Şi scriu la leptop. Nu e cool? Ce fain ar fi să poţi face asta şi la BCR sectorul 3 ;).

Ce mai voiam să zic… kilogramele. V. a observat bine (nu înţeleg cum pot avea unii simţul observaţiei în aşa hal), am slăbit destul de mult imediat după ce am ajuns. Deh, n-am mâncat aşa des, plus alergătura, m-am năpustit spre cele sporturi, plus că m-am ferit conştient de exagerări, căci venisem cu prejudecata că asta e ţara grăsimii. Bine, eu am observat că am slăbit doar fiindcă-mi cad pantalonii şi am ajuns la ultima gaură de la curea (!), ceea ce nu s-a intâmplat de mult. Cred că am coborât la un moment dat supt bariera celor 80 de kile. Spun la un moment dat pentru că… situaţia începe să se remedieze. Păi, de când am descoperit budinca de juma de kil… nuş’ce kestii modificate are prin ea, dar e acceptabil de aproape de ce făcea mama. Desigur, nu foarte aproape, dar în lipsă… şi e multă, că băeţii au porţii generoase pe aici. Plus iaurturile cu fructe… mmm… un deliciu. Am făcut cură de iaurt cu fructe câteva săptămâni, acum am trecut pe budincă.

Majoritatea kestiilor sunt dulci aici – desi îmi plac dulciurile ca principiu, parcă mai simt nevoia şi de ceva sărat. Până când vine din nou pofta de budincă… Aşa că dimensiunile revin pe drumul cel bun, deja discutăm cu a doua gaură de la curea. Ajutate desigur şi de stilul de viaţă în schimbare – de la sport săptămânal am trecut la ocazional, de la alergătură la sedentarism, plus că vine sesiunea, şi statul pe scaun e în creştere exponenţială.

Gata, ajunge. Până îmi vine rându’ aici mai citesc ceva pentru mâine. Dupe leptop, evident. Shmekerie…

Publicitate

5 gânduri despre “de la bancă

  1. e din „arhiva”, insemnare din 2004, a gasit-o martini intamplator probabil. blogul vechi nu s-a importat ca lumea, snt si acum multe erori, posturi goale, etc., da’ n-am avut timp sa le remediez pe toate. incet-incet sper sa le „repar”, in cate-o pauza cand oi avea ceva mai important de facut da’ n-oi avea chef.

    Apreciază

  2. :) nu intamplator. am citit toate insemnarile ;) (cele care nu erau trunchiate, evident) nu am comentat peste tot unde mi-a venit, insa, ca sa nu fiu un fel de spam-aritza in lista comentatorilor tai :)
    ah, multumesc!

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s