Mihai Del si Uraganul Jeana

luni, 27 septembrie 2004, 21:18

Plouă parcă în ciuda românului care n-are maşină… am o umbrelă maaremare – degeaba. Azi a trebuit să merg pe jos la şcoală, din cauza ploii, de 2 ori. Am ajuns leoarcă… ud până la gât. E cald şi plăcut afară, dacăn-ar da Uragamul Jeannie din coadă… a se citi vân şi ploi.

Azi a venit Michael Dell, fondatorul Dell Computers – unul din Marii lumii afacerilor – cel mai tânăr şef al unei companii de Fortune 100, mi se pare. A fondat compania singur, acum 21 de ani. Şi e tânăr!! Nu cred că avea mai mult de 20 de ani atunci… n-a avut spici, doar întrebări şi răspunsuri, eram şi obosit, da’ e bun de trecut la palmares. Nu e el prea relevant pentru MBA-işti… doar’ a abandonat facultatea după primul an…ce să mai vorbim de MBA… şi e cu totul altă tipologie de personalitate faţă de MBAul tipic… dar a fost instructiv, fie şi din acest punct de vedere.

Am schimbat tastatura şi mausul, astea nu se mai asortează aşa frumos ca precedentele, în schimb… merg. Tastatura e din aia şmekeră, curbată. E un pic ciudat, sper să mă obişnuiesc.

Şi afară plouă plouă şi-i trecut de ora nouă… la lecţiiiii !

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s