Ziua Natzionala

Aici 1 decembrie e ziua AIDS… au scris astia pe server sa ne imbracam in rosu… ramas cu asta in minte, am intr-adevar un tricou roshu pe mine. Ce fraer. Trebuia sa iau tricoul nationalei romaniei, era la fics pentru aceasta zi. Apai… am ratat-o pe asta. Nu ca ar fi mare lucru. Snt singuru picior de roman din toate programele de MBA… astia micii nu mai au nici unu’, iar cei din programul de un an au un… bulgar. E, au dat si ei la tzinta si au nimerit un pic alaturi. Ce sa-i facem. Bine si-asa, Dunare sa fie ;).

Si iata cum de ziua romaniei stau pe o bancheta, asteptand sa inceapa ora de contabilitate (uh), cu prietenul meu T., de nationalitate… turc. Ma inteleg foarte bine cu turcii.. mereu glumesc cu ei – „ba, 500 de ani v-am batut”, la care ei „cine ne-ati batut, ba, astia micii. ca era vai de voi, nu miscati in front” (hehe, evident ca in cartile lor de istorie nu prea gasesti infrangeri in zona dunarii. In asia ce aveau ei de furca, ce stim noi…) Stefan cel mare? Care mare, neagra? N-au auzit… Doar la tzepesh au oarece retineri de minte, inima si literatura… ;).

Asa ca le-am zis bancu’ cu stefan cel mare si turcii, gasit pe net. Cica vine Aprodu Purice la Stefan: maria-ta, vine turcu’ in tzara. Cati e? Vreo suta de mii. Si noi? Vreo 10 mii, maria ta. Hmm… da-mi camasa rosie si hai la lupta. Da’ de ce camasa rosie, o, stefane? Ca sa nu se vada sangele de-s ranit, sa nu se descurajeze razeshii mei. Aha. Merg ei la lupta, ii bat pe turci (evident).. anu viitor vine iar aprodu’: maria-ta, iar vin turcii. Cati? 200de mii… si noi? Sa tot fi ramas vreo 8000… hmm… da-mi camasa rosie si pantalonii maro, si hai la lupta!

Hai la lupta cu contabilitatea. Lamultiani Andreilor si Andrelelor, caci iata cum sfantu’ andrei a trecut, iar eu am tacut… ma scuzati, si lamultiani!

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s