Panasonic FT4

Încă de anul trecut mi-am dorit un aparat care să reziste la tăvăleală. Să reziste. Să reziste. Să reziste. Pentru schi, mai ales, dar și în rest. Cu vacanța de vară ce urmează a venit și motivul necesar și suficient.

Am citit câteva articole și opinii, modelele de camere „tough” nu se remarcă se pare prin cine știe ce calități fotografice, iar rezistența la apă, paie și bătaie variază și ea. Ca de obicei, nici una din camere nu e perfectă, de parcă s-ar fi vorbit între ei Panasonic, Olympus, Sony, Pentax, Canon și Nikon, să-și împartă defectele. Deși Nikon-ul AW100 parcă e cea mai comodă la folosit, mi-am călcat pe inimă și am ales Panasonic, văzută unanim drept ”răul cel mai mic” în ce privește calitatea imaginii. Mi-am călcat pe inimă din două perspective: una, de obicei aleg varianta cu ergonomie mai bună – tre’ să-ți facă plăcere să faci poze, și a doua, am o reținere față de Panasonic după ce camera lui M. s-a stricat după foarte puțină folosire. Am zis atunci ”niciodată Panasonic”… ca să vezi, niciodată să nu zici niciodată.

Pe 1 noiembrie a sosit, și-am și testat-o un pic – zic că nu s-a descurcat rău. La lumină slabă își arată limitele, dar – nu e făcută pentru lumină slabă. Sper ca atunci când vor apărea aceste rânduri, să fie în plină acțiune.

P1000026.JPG

P1000028.JPG

P1000041.JPG

P1000042.JPG

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s