ski

excursia la ski, sugar mountain, carolina de nord, 5 ore cu masina in sus, a fost deosebit de placuta.. statiune gen predeal, linistita, nu prea aglomerata, zapada artificiala complet, ca nu a nins deloc, dar totul in regula, ca la noi. Scump, mai scump ca la noi..
intoarcerea la lucru e naucitoare. Examen de tip „luat acasa” la noonan (strategic decision analysis) de care inca un m-am atins, deoarece maine avem de predat un caz kilometric la venture capital.. ehe… da’ las’ ca de vineri e vacanta de primavara, si daca totul merge bine se lasa cu un road trip pe coasta de est, washington-new york, cu N. & co. Sper sa iasa, sa mai tai niscai case albe de pe lista. Gata. La culcare. Buna dimineata, romania.

p.s. un coleg american fost hocheist a fost impresionat de bataia de la meciul steaua-ciuc… mi-a trimis un link la un site finlandez ( !!) rugandu-ma sa-i traduc din (credea el) romana (hihi).. finlandezii arata un clip destul de cuprinzator cu batalia generala.. am cautat apoi pe saiturile romanesti sa aflu mai multe, dar n-am gasit mai nimic. Mi-a placut un comentariu : « m-am dus la o bataie si s-a lasat cu un meci de hochei »…

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s