spring breik

duminica, 19 martie 2006, 05:21

vacanta de primavara de o saptamana a insemnat Marea Calatorie pe coasta de est. Plecat vineri dimineata la 7 spre new york, unde am ajuns pe la miezul noptii.. navjit si malini au condus cu randul, a fost ok.. autostrada pe tot parcursul, 6 benzi pe sens, din aia americana. Am luat traseul de pe internet, mapquest.com, de la punct fix la punct fix.. camaruta de hotel a fost foarte mica, dar curata.

Mare lucru n-am facut in new york, haladuit ; evenimentul principal a fost seara de comedie cu robin williams – dar asta am zis deja .
Washington fu cel mai fain pentru mine, caci n-am mai fost. I-am carat pe astia de nebuni pe strazi, de la capitol la casa alba si sediul fbi… dupa care au sucombat si am mers la o librarie care avea si cafenea (borders) si am adastat acolo o vreme. A doua zi – napoi la atlanta, 13 ore de condus, cu pauze inclusiv.
Azi am fost la Helen, Georgia, un orasel in nordul georgiei care a fost creat ca o COPIE a unui orasel din bavaria (!!). case bavareze, denumiri de strazi nemtesti, dar nici picior de neamt!! Asta au considerat ei ca e “cool” si si-au facut orasul germanofil. Fura numai 4 ore de condus dus-intors, da’ oboseala s-a acumulat. Mi-e somn.. noapte buna

joi, 23 martie 2006, 00:21

iata si pozele de la Washington, DeCe, si Helen, Georgia, orashel infratit cu Fuessen, Bavaria: http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=jml3aap.2v3hnm2p&x=0&y=ji48od .
Bianca Bourbon e in Atlanta la niste intalniri, si ieri am fost la cina la Cristi Stelea. Foarte fain, placut, cozy, cum ar zice neamtzu american. Chiar, exista cuvant in romana pentru cozy? bai, ajung si eu ca Raducioiu, un mai stiu vorbeste rumuneshte.. rusine, rusine, rusine sa imi fie.
Si rusine, rusine, rusine sa le fie la « fanii » stelisti si rapidisti daca transforma cel mai mare eveniment al fotbalului romanesc de club de dupa 1990, sfert de finala uefa punct ro, in razboi civil idiot, in loc de sarbatoare. Da, competitie, sa strige, sa urle, dar atat – in loc sa fie previzibili si sa se faca de balamuc, m-ar unge pe suflet sa fie fair-play in tribune.. ce le mai viseaza astia prin america, nu ? contagios, in tzara de dincolo de negura..

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s