una-alta

joi, 10 martie 2005, 14:23

Sunt în camera 109, la subsol. Break-out room. O aştept pe Selin să performăm un transfer de date, căci i-a crepat calculatorul şi eu am DVD-writer, să punem datele pe DVD (şmekerie…). Am cumpărat o brioşă, o turtă dulce şi un pahar cu lapte de la cafeneaua „Jazzman’s Cafe” de la subsol, o kestie mică dar utilă, gen barul din Cibernetică (doar barul însă, fără mese), păstrând proporţiile la curăţenie şi aspect comercial okţidental. (Ăştia, ca să-şi respecte numele, pun muzică ambientală de Jazz. Singura problemă e că… e acelaşi CD, veşnic, de înnebunim. Picătura chinezească. Dar mai bine cu decât fără, îmi zic eu în gndul meu…)

Din păcate saitul Gazetei Sporturilor e blocat (se accesează oricum nepermis de greu de aici, cred că mă mut nedebunăvoie pe prosport, deşi nu-mi place stilu’ aşa tare), aşa că nu ştiu dacă a început meciul Steaua –Villareal. Pe uefa.com cică s-a amânat din cauză de zăpadă. poate-mi trimiteţi careva nişte poze ve rog… nici saitul Prosport nu merge… prostsport…hmm.

Păi atunci poate ar trebui să învăţ ceva… înainte de asta, să nu uit de vreme (ca englezii). E ciudat… nu ştiu dacă am mai zis, dar mi se pare pe dos. Acasă eram obişnuit că dimineaţa e mai frig ca seara, şi era esplicat frumos că căldura se ridică la cer noaptea, mai ales dacă e senin ;) , şi de-aia e mai frig dimineaţa. Plus că vara Bucureştiu’ mai ţine căldură din betoane… Aici e invers! Dimineaţa e cum e, dar seara se face un frigălău, şi totdeauna între 9 jumate şi 10, incredibil! Plus că am observat un trend nou: o zi cald, una frig. Sau, ca să te încurce şi mai tare, două cald, două frig. Sau una cald, două frig. Azi e a doua frig după una cald, de nu mai ştii cum să te îmbraci. Şi diferenţe mari de temperatură… dacă nimereşti cu şuba într-o zi „cald”, te-ai topit; dacă vii fără şubă într-o zi frig, ai îngheţat de bicicletă, de te dau jos cu ranga. Şi între timp mai văd pe câte unu’ în şlapi…

Azi la cursul de strategie a întrebat profa „care din voi are acţiuni la vreo firmă?”. Pe mine, să mă pufnească râsul. Şi când colo, destui… aici firmele se pare că dau compensaţie în acţiuni.

Gata, a venit Selin. Se pare că nu se mai joacă meciul. Păcat. Deseară iar am întâlnirea cu echipa de strategie, cel puţin 3 ore, să încercăm să dregem busuiocul serios prlit ieri… La revedere…

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s