diverse

sâmbătă, 16 aprilie 2005, 00:02

După 10 ore de GMSC – Goizueta Marketing Strategy Competition… o să ne umple viaţa săptămânile astea… luni e termenul limită pentru predarea lucrării în formă „aproape gata”, şi azi, mâine şi probabil poimâine vom lucra nonstop la ea… S. (P.), M.S.1, M.S.2, E., S.(C.). Ei snt campionii care mă suportă. După lucrare va urma prezentarea… vreo sută de slaiduri trebe create, încă nu egzistă nici unul. între timp mai e de lucrat la proiectul de la Analiza Rapoartelor Financiare, la cel de Modelarea Deciziilor, la cel de Operaţii şi IT, plus cel de Management Strategic. Toate cu mai mult sau mai puţin altă echipă. Am încercat să ne unim cam aceiaşi oameni de la GMSC în cât mai multe echipe, ca să fie mai uşor de planificat timpul, dar avem cursuri diferite, şi nu ne-a prea ieşit. Iar peste 2 săptămâni, când e arderea mai ardere, mă duc la absolvirea lui Adiţă, la Mici Gan! O să fie chaos…

Mâine e programat un meci de fotbal, de antrenament. Meciul oficial de ieri l-am pierdut, cu nişte PhD-ii… oamenii reacţionează rău la înfrângere… nervi… supărare… eu am fost doar un pic trist, dar ăştia cu snge vulcanic, americanii de sud, chiar unii americani (winneri prin definiţie)… de unde eram cea mai bună echipă cnd am cştigat data trecută, acum s-a cam nasolit ciorba… eu am jucat puţin; în prima repriză cnd am intrat, de afară mi s-a zis să joc în apărare, din teren – la mijloc. Confuz, am jucat între apărare şi mijloc, alergnd în cerc precum o muscă fără cap. Nu cred că am atins mingea de mai mult de 2 ori (din fericire). În repriza a doua am intrat direct pe atac, am făcut ceva pressing (hihi), am dat vreo 2 pase bune, dar chiar înainte să ies am pierdut o minge ca fraeru într-o situaţie favorabilă nouă, de era să luăm gol pe contraatac. Tss… am perdut 2-1. Mâine e programat alt meci, de antrenament – nu ştiu sigur dacă se ţine.

Cnd am timp o să pun nişte poze cu colegii mei, să le recunoaşteţi mutrele dacă ajung prin Ro-maniah. Şi Doamne ştie cnd mai apuc să scriu.

(la petrecerea Potluck de săptămâna trecută, aia unde am fost DiJeu, mi s-a cerut (în repetat rând) „piesa aia cu maia hi maia ho”. No comment ;) )

luni, 18 aprilie 2005, 02:22

Dupa o noapte nedormită şi tot n-am somn… n-am dormit de smbătă dimineaţă… şi nici atunci n-am avut cine ştie ce hodină… tocmai am venit de la Kinko’s, centrul de copiere nonstop, unde am printat cu colegii de GMSC lucrarea (200 pagini) ce trebuie predată de mine, mâine până-n 10, la şcoală. Primul draft. Apoi, peste o săpt., cel final, ca apoi să vină prezentarea la mijlocu lui mai. Am creat toţi 6 în 3 zile o lucrare de 200 pagini… dar a fost nebunie. N-am dormit deloc… şi acum n-am somn! Dar mă culc urgent, căci parcă văd că nu aud ceasurili mâine…

noapte bună şi o săptămână plăcută!

miercuri, 20 aprilie 2005, 12:10

snt pe o bancheta la scoala, mananc o supa si niste sushi (a se vedea poza). Ar trebui sa studiez la FSA… mi-am ales cursurile pentru semestrul viator, da’ inca se pot schimba. Sistem de „licitatie” – fiecare are 60 de puncte, pe care le distribuie la ce cursuri optionale vrea, pe intranet evident. Si cine liciteaza mai multe puncte intra la curs… de data asta a fost bine, au intrat toti unde au vrut, nu e coada. Am intrat chiar si la cursurile unde am licitat 1 punct (derivatives, de exemplu). M-am inscris la mai multe, dar s-ar putea sa mai schimb din ele pana la toamna. Mai vedem.

Am dormit sdravan noaptea ailalalta, vreo 10 ore, dar aseara iar 4… lucrarea la strategie… si iar incepu. Sfarsitul de saptamana va fi oribil, caci luni avem 2 termene limita: GMSC – lucrarea finala, si prezentarea proiectului de Decision Modeling. A, pardon, si cazul la analiza rapoartelor financiare e tot luni!! Gata, ma duc la invatat. Adica, schimb dupe word pe pdf, sa citesc cazusul.

mi-a zis un prieten turc ca a vazut romania in finanical times, un articol intreg, ceva raca cu frantzujii. Numa bine ce votara aia la UE. El zicea insa ca e de bine. Habar n-am despre ce-i vorba, asa ca nu ma pronuntz. Doar o intrebare: Basescu? :)

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s