diverse

joi, 31 martie 2005, 11:59

La cursul de IT & Operations. Cam plictiseală…

Despre ladder: conceptul de „ladder” (scară) s-a lansat şi în tenis. Santiago, argentinianu. S-a făcut un clasament „dupe ochi” al tenismenilor voluntari, şi sistemu e: fiecare poa’ să provoace pe unu de deasupra lui. Dacă îl bate, îi ia locu în clasament iar cela coboară un loc.

În clasamentul „după ochi”, întocmit de juriu, snt pe ultimu loc. Am zis, e, lasă, că urc io, ce ştie ei.

Am jucat cu T., am cîştigat lejer, 6-1, 6-2, dar n-am raportat scoru’, din… nu ştiu exact. Jenă. Am zis lasă, mai bat io pe alţii.

Apoi am jucat cu A.. Am cîştigat 6-4, 6-1, dar… n-a contat pentru clasament, că n-am stabilit dinainte. Am jucat a treia zi, şi Alanbek a fost mult mai montat: am perdut 7-5, 7-6 (7-4 taibrek). Hmm. Apoi am jucat cu Matt Fetter, care e pe penultimu loc. Am zis, e, măcar aici. Primul set nici n-am văzut mingea: 6-1 sec. A avut 5-0, de am crezut că 6-0 6-0 mă aşteaptă. Al doilea set, după câteva mingi norocoase, mi-am zis – mă, nu e chiar aşa de bun! Am avut 5-1, am câştigat 6-3. Am pornit încrezător setul 3, şi m-am trezit curând condus cu 5-1… Am revenit la 5-4, după lupte scrncene, dar am capotat cu dublă greşală, când ţera lumea mai dragă. Şam perdut 6-1, 3-6, 6-4…. Aşa că tot pe ultimu loc mă situez, că de-atunci n-am mai jucat…

miercuri, 6 aprilie 2005, 20:30

ieri noapte am dormit o oră… marţi am avut de predat examenul la Decision Modeling… mi-a mâncat tot week-end-ul. Cel mai cool examen de până acum, si cel mai mâncător de timp. Take-home, dat miercuri, cu predare marţi. Puteam lucra acasă, puteam folosi orice materiale, dar nu puteam colabora. Subţire treaba asta cu codul onoarei… din cauza lui, am învăţat cu M. şi N., fără a ne uita la examen, ca să putem vorbi între noi; odată ce ne-am uitat (smbătă), am vorbit mult mai puţin şi cu grijă, să nu călcăm pe bec. La Romania… ehehei… Şi-am lucrat, tată, smbătă, duminică şi luni tot până la ore mici din noapte – dimineaţă, tot vikendu, plus marţi la şcoală!! Al’ceva n-am făcut!! Dar a fost examen fain, măcar ne-a dat de gândit.

vineri, 8 aprilie 2005, 12:04

Joi a fost IBA Potluck. Fiind de-amu’ implicat până-n gât în IBA (International Business Association), a trebuit să mă ocup şi de organizarea Potluckului. Am luat ca sarcină principală muzica. Am rezervat sistemul audio, am adunat muzică de la diverşi şi am fost DiJeu pentru prima oară, o noapte ntreagă. Potluck e o petrecere la care fiecare aduce demâncare din ţara lui, iar IBA pune beutura. A fost fain… mai puţin ideea de karaoke, care n-a prins, dar în rest – bine. DiJeuiala a ieşit bine, deşi a fost nasol în unele momente… preteni beţi, voiau neapărat un cntec, io voiam diversitate, nu tot aceeaşi ţară… greu să-i mulţumeşti pe toţi, şi frustrant! Pn la urmă a ieşit…

marţi, 12 aprilie 2005, 03:43

Acum e haos aici… toate proectele se adună, incredibil, mai e un pic şi se gată! Tre să văd de casă pe vară… contractu expiră în 31 august. Cre’ că la anu’ stau cu N., în 2 sau 3 camere. O idee faină care pluteşte e să stăm 4 într-o casă – cu Navjit, Malini şi Selin ;) . Ar fi fain – şaşa nvăţăm împreună, ar fi mai comod – da’ nu găsim casă cu 4 camere şi 4 băi, aşa că probabil nu mă voi putea făli la băeţ că am stat în aceeaşi casă cu o turco-franţuzoaică şi o indiancă… no-apăi, hasta e.

A propos de indieni, am văzut fragmente dintr-un meci de cricket – ăştia-s mai bolnavi ca noi cu fotbalu. Am început să înţeleg, dar … am adormit bushtean. Indienii au luat-o oricum pe coajă de la pakistanezi, rău de tot, erau plouaţi. Ei s n război cu pakistanu… sensibile probleme… Sunnia e din Pakistan, şi se înţelege de minune cu indienii. Dar NU discută politică… la fel, probleme Gogule şi cu China+Taiwan. Chinezii se supără dacă zice cineva că Taiwan e o ţară, ei zic că e „China mare”, iar Taiwanezele mici ca porţolanele se supără dacă se supără chinezii… şi uiteaşa….

Competitia de marketing ocupă mult timp. Foarte mult. De-aia s treaz la ora asta. Dar gata, la culcare. Noapte bună!

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s