Les allemands

Prima data aveam vreo 180kmh, si chiar ma gandeam, ui, ce repede merg, s-o lasam.mai moale. Cand vad pe cineva in spate, aproape. Nevenindu-mi a crede, ma dau totusi p dreapta.. Zvrrr pe langa mine inainte. Un reno clio. Si cred ca conducea o fata.
Tsss.. Dand din cap a „mai snt si niebuni”, revin pe dreapta.. A doua oara aveam 190, ca m-am uitat, incredul, dupa ce am vazut flashurile. Ce? Era un ford care facea tropatropa. Du-te si tu.. Dupa el tinea aproape un golf, care ulterior l-a depasit!…
Astia-s niebuni prin jermania… Apoi m-am obisnuit. Bentleyu care si ala mi-a dat flashuri si care avea vreo 240 la ora nici nu mi s-a mai parut cine stie ce. Si au mai fost… Ils sont fous, les allemands. Noroc ca era libera autostrada, plecnd cu oaptea-n cap. Asa miauam permis mici experimentari, de exemplu 200kmh. Cam trsha. Te obisnuiesti cu un 180-190 dupa o vreme, da’ la 200 cam simti pericolu, asa ca o lasai mai moale. Fu doar experiment; acu ca o sa am pasager, nu se mai pune problema. (Asta k sa se calmeze stiu ei cine).
Plin de romani aicea la cursa de bucuresti.
Salutari din stuttgart.
Ils sont fous, les alemans.

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s