2 gânduri despre “pareri opuse despre absenteism

 1. Tolontan nu bate campii… sunt multe compromisuri pe care le accept in romania… sunt multe cu care imi traiesc viata. dar… impartasesc punctul de vedere al lui Rogozan. scriam si eu, micul takeda, despre dorinta de a starpii papagalii si canarii din liste. despre greata pe care o am fata de orice institutie publica aflata "in slujba cetateanului".

  am zis ca votez! nu am facut-o! pentru ca in viata mea, aia normala, de zi cu zi, a fost un eveniment mai important. si am preferat sa gust din timpul liber avand grija de ceea ce era important pentru mine atunci.

  nu avem instante care sa valideze justetea lipsei noastre de la vot. asta a paradoxul pe care l-am dedus din post-ul lui Tolontan. dar de bine de rau, avem pasaport european. si treptat, dogma si cutuma de acolo se vor revarsa peste noi, indiferent ca vrea sau nu basescul, tariceanul, sau oricare dintre ceilalti. s-au comis la integrare. vom fi salvgardati, vom fi infringement-ati si vom iesi la liman.

  deci, da! consider just absenteismul de duminica.

  Apreciază

 2. si mie mi-a placut articolul lui rogozan. mai ales in marea de aberatii despre absenteismul la vot.
  incidentally, si tolontan are dreptate in felul lui (ca in bancul cu rabinul :), dar mie mi se pare ca tocmai in acest caz nu se aplica ce zice el, caci cred ca aici "poporul" a reactionat, oarecum surprinzator :P, "normal".

  Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s