lucrat pe muzica

 
nu stiu cum pot munci unii (multi) oameni in timp ce asculta muzica. incerc asta acum (cu last.fm), ca trebuie sa citesc ceva si era galagie in camera. dar ma trezesc ca ori ascult pasaje mai interesante din muzica si nu inteleg nimic din ce citesc (mai ales daca ii canta pe romaneste, dar si englezeste, asa ca am dat pe clasica, dar si acolo ma fura melodia), ori reusesc sa ma concentrez la citit, si nu mai aud muzica, nici nu stiu ce s-a cantat. si atunci, care-i scopul? or fi oamenii care prefera sa munceasca "pe muzica" diferiti? or avea procesor dual core, de pot sa proceseze 2 kestii in acelasi timp… eu mi-s pe sistem vechi 486. uan tasc at ză taim.
 
Publicitate

2 gânduri despre “lucrat pe muzica

  1. Da uai, io mi s de aia. Dak ii liniste ma fura peisaju’. Dak e muzica I focus better. Si mi au confiscat astia mp3 u la laborator ca cik dauneaza la concentrare. Acuma trebuie sa il folosesc pe shest…

    Apreciază

  2. Ca sa poti lucra in galagie recomandabil e sa pui alta "galagie" in urechi…una care sa match your waves.:).
    propun sa nu iti pui muzica noua, care sa iti distraga atentia, ci ceva care asculti cu placere cu care creierul sa fie insa obisnuit si pe care sa o foloseasca ca pe o paturica sub care sa se ascunda si sa isi vada de treaba. faptul ca te "fura" si asta uneori nu e bai mare. pentru ca e de fapt o pauza de deconectare necesara. numa sa nu te tina jumate de ora deconectarea:). sper sa mearga.

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s