8 gânduri despre “Phelps

 1. Iniţial as fi vrut sa il depăşească pe Spitz, acum nu mai vreau, pentru faza cu sârbul. Mie mi s-a părut a fi o eroare. Voită sau nu, nu ştiu, nici nu contează. Tot greşeală decisiva rămâne. Medalia a 8-a, dacă va fi, va fi de fapt a 7-a.

  Apreciază

 2. Un sârb a ajuns, la proba de 200m fluture, primul la sosire. Si l-au plasat pe 2, pentru recordul lui Phelps. Pe reluări se vede cum sârbul a atins primul senzorul – cu o fracţiune de secundă mai repede decât Golden Boy, but faster nonetheless.

  http://tvr.ro/articol.php?id=44500&c=137

  Nu cred ca TVR-ul prezintă imaginile cu încetinitorul, dar pe alea se vede că de fapt Cavic atinge primul. Acum se poate spune orice: imaginea se poate încetini până la 0/60, iar Phelps a câştigat cu 0/100 (1 sutime). Poate contează şi forţa cu care e declanşat senzorul, nu ştiu. Interesant e că toate clipurile de pe YouTube care demonstrau că ajunge al doilea au fost şterse pe motiv de copyright.
  NBC rules the world! :)

  Apreciază

 3. mmm.. nus’ ce sa zic. sarbul se intindea de ceva vreme, deci era mai incet, in timp ce phelps a mai facut un salt si a izbit parapetu’. nu pot sa-mi dau seama, dar nu cred ca a fost facatura. a aparut instant castigator si pe calculator, si cred ca era sub timpul de reactie al unui om care sa masluiasca. singura chestie e sa fi fost programat ca la erori de sub 1/60 sa-l dea pe phelps, lucru care mi se pare un pic prea teoria conspiratiei :).
  cred ca a castigat pe bune, chiar daca sarbul era negru de suparare. si crocker a pierdut bronzul la o sutime, dar nimeni nu vorbeste de el. se intampla…

  Apreciază

 4. Ha! Perfect argumentat. Am voie sa copy&paste la AG la nevoie? ;)
  Sunt de acord cu demolarea asta a conspiratiei, desi daca as fi raspuns la timp la intrebare as fi spus „sa nu reuseasca”. Eu tin cu recordurile batrane. Dobandesc ceva mitic pe masura trecerii anilor si Phelps a pus contorul pe 0, luandu-mi sansa de a vedea cum implineste un record suta. :D
  Respect totusi pentru performanta.

  Apreciază

 5. aber natuerlich :).

  da, si eu am stat in cumpana daca sa tin cu el sa faca recordul sau nu. mai ales dupa finala aia nebuneasca la stafeta, cand lezak sau cum il cheama i-a pus medalia in brate. dar vorba ta, respect pentru performanta.

  Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s