alt explorator adevărat

Ziceam acu ceva vreme de un roman care a facut inconjurul lumii pe motocicleta. Din acelaşi calapod, am mai dat peste unul, american, cu o poveste şi mai năucitoare, dacă se poate aşa ceva – şi uite că se poate.

Individul a vrut să traverseze America de Sud de la Nord la Sud pe motocicletă. Până aici, nimic „neobişnuit”. Doar că a fost luat ostatic de grupul de gherilă Armata de Eliberare Naţională din Columbia. 5 săptămâni traumatizante a fost „oaspete” la ei, şi nu unul bine tratat. După eliberare şi-a continuat drumul, drept sfidare, şi a reuşit să termine traversarea în jos şi-n sus – dar liniştea n-a regăsit-o.

Aşa că a plecat de nebun în altă călătorie, de data asta în jurul lumii. 88500km exclusiv prin ţări „în dezvoltare” sau „subdezvoltate”. Până îi iese cartea, o parte din impresiile lui se găsesc aici.

2 gânduri despre “alt explorator adevărat

  1. a fost. pe saitu’ ala snt impresiile de calatorie, DUPA. dacanumanshel (n-am apucat a citi tot) a fost in georgia, si in kenya. dar inainte de conflicte, deh. in schimb, nu i-au dat viza de iran, de unde trebuia sa ajunga in pakistan, asa ca a trebuit sa treaca prin siria. care cica a fost experienta revelationista.

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s