Blog căzut şi refăcut

Dacă aţi încercat să intraţi aseară / azinoapte aici, aţi văzut probabil un mesaj „account suspended.” E posibi să fi şi primit un email de acest gen.

Serviciul de hosting l-a suspendat fără preaviz, pentru depăşirea „CPU usage”. Nişte profesionişti până-n măduva oaselor. Feriţi-vă de just host punct com. Extrem de frustrant, abia spre dimineaţă i-au dat drumul din nou.

Sper să nu mai fie probleme. De-acum, oricum, backup regulat.

Scuze pentru inconvenienţe.

Publicitate

6 gânduri despre “Blog căzut şi refăcut

  1. am intrat aseara…si exact mesjaul asta a aparut cu contu’ suspendat…zic io’ de colo…hopa n-a platit explorish factura la timp si i-au taiat cablu :)..glomesc…dar primu’ gand a fost: e sau nu back-up?

    Apreciază

  2. nu aveam backup decat la baza de date, setat saptamanal. cu ocazia asta am aflat ca pentru a avea blogul backupuit trebuie si exportat wxr sau xml. si ce m-am mai perpelit ca nu mi-l mai dau astia… au zis ca CPU usage depasit, sa upgradati la server dedicat, 140 $/luna. ha! asa se intampla daca m-am zgarcit la hosting… zgarcitul mai mult plateste. pana la urma m-au lasat si au zis sa instalez un plugin care face siteul mai server-friendly. sper sa tina… la prima abatere viitoare am de gand sa ma mut. poate-l pun la loc pe blogspot sau wordpress.com, din pacate n-o sa mai pot avea tema asta care-mi place, mai putine facilitati si brizbrizuri, da’ macar nu ma doare capu’…

    Apreciază

  3. Pingback: Blog de turism » Blog Archive » Ce am citit 06.02

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s