Bucureşti-Havana ieftin, dar târziu

Blue Air se laudă că bagă acum curse Bucureşti-Havana la 400 de euro, de 3 ori mai puţin decât ne-au jefuit pe noi cei de la Air France. Dacă se trezeau acu’ 3 luni, aveau 3 muşterii în plus.

Bine, de precizat e că destinaţia, deşi anunţată cu pompă pe site, nu funcţionează, cel puţin deocamdată. Adică dacă selectezi Bucureşti-Havana îţi dă „cursă indisponibilă în ziua cutare”, iar dacă încerci să verifici la „orarul de zbor”, nu găseşti Havana. Treabă româno-cubaneză… trebuie răbdare, poate se rezolvă cândva. De reţinut/urmărit pentru cei care nu luaţi ţepe, dacă vă interesează. Dacă nu Havana, poate Bangkok, la acelaşi preţ (dar nici aia nu funcţionează. încă).

Later edit: n-am citit cu atenţie, şi 400 de euro e doar dus. Deci ori rămâi acolo, ori dai 800 şi te şi întorci. Cu Air France e 954 de euro, deci nu cu mult mai mult. În plus, Air France zboară, ceea ce nu se poate spune despre Blue Air (vedeţi linkul din comentariul lui Dan de mai jos).

Concluzia: nu mergeţi în Cuba de Revelion, e ţeapă mare la bilete. Mai bine mergeţi în primăvară, martie aşa. Interesant e că eu în noiembrie când am rezervat biletele am căutat să văd cât ar costa atunci să rezerv pentru martie de exemplu, şi îmi dădea doar cu vreo sută de euro mai puţin. Mda.

Publicitate

5 gânduri despre “Bucureşti-Havana ieftin, dar târziu

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s