Venlo

24 iulie 2011

Despre Venlo nu știam decât de echipa VVV Venlo (ce nume potrivit), așa că am zis dacă tot ieșim de pe autostradă să punem benzină, hai să mâncăm ceva în oraș, că tot ne e foame. Doar că în oraș, toate închise. Nici nu mai intrăm în centru (drumul e blocat, Jane caută ocolișuri, dar n-avem răbdare cu ea), așa că ne întoarcem spre o parcare unde văzuseră colegii de drum niște magazine deschise. Doar supermarketurile, pentru că singura cafenea e Zontag gesloten!

DSC07894.JPG

Așa că am luat niște bucate improvizate din supermarket și le-am consumat în parte pe capota mașinii, în parte în mașină, pentru că bineînțeles că a început să plouă.

Așa că cine se aștepta la cine știe ce dezvăluiri senzaționale despre Venlo aici, rămâne cu buza umflată și cu acest pitoresc peisaj de parcare.

DSC07895.JPG

Publicitate

Un gând despre “Venlo

  1. Bad timing – daca ajungeati in ultima saptamana din luna august aveati parte de multe, multe concerte, in ultimul we. se sarbatoreste inceputul stagiunii – mare tambalau (same la Amsterdam) …:).
    Daca ajungeati acum 2 ani in luna august pozai startul la Turul Frantei, iar daca mergeati la anul incarcai probabil un hard extern cu poze de la expozitia mondiala de horticultura.

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s