shin jie kuqn lîă

Adică anul nou fericit. În chineză.

sâmbătă, 19 februarie 2005, 22:36

Chinezii de la noi au făcut alaltăieri serbare de anul nou chinezesc. Am preparat „dumplings”, am mâncat găluşte de orez cu unt de arahide (bleah) şi, cel mai important, AM PICTAT KANJI chinezesc. Cu pensule şi tuş, au adus figurile astea de colegi tomna de la mama China. Yonghui a fost ultraîncântat când i-am scris numele (copiat, evident) în chineză pe o coală de hrtie roşie. Că roşu a fost culoarea dominantă, cică aduce noroc. Noroc cu hainele de la Coca, m-am integrat în peisaj ;) .

Ăştia se mirau că ce repede „învăţ” să scriu kanji chinezesc (am scris varianta „sofisticată” a lui „anu’ nou fericit” ;) . Asta pentru că seamănă ca două picături de tuş cu cel japonez, cu care m-am îndeletnicit puţin n tinereţe ;P.

Şcoala… plină. Goizueta Marketing Strategy Competition (GMSC) ocupa mai mult timp decat ma asteptam… Avem ceva de livrat în fiecare vikend – DUMINICA. Aşa se face că smbăta de obicei e sacrificată… şi duminica, de altfel. Ziceau ăştia că e dur, că n-ai viaţă 3 luni dacă faci GMSC, da’ evident că nu i-am crezut. Pănă nu am văzut. Şi încă nici n-a început proiectul de research, cu interviuri, focus grupuri (hehe, trăiască Raluca şi fetele de la MEMRB J) şi sondaje de opinie.

O să fie scrncen.

Acum scriu doar pentru că nu am absolut nici un kef să mă chinui să sparg codul materialului de 79 de pagini de citit pentru Decision Modeling… Ce mai somnifer… Da’ va trebui să mă lupt şi cu iel.

Mâine.

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s