sietl

miercuri, 31 mai 2006, 22:41

Am ajuns la Seattle! Drumul a durat nu 15 ore cat ne asteptam, ci doar 12 ore jumate, ceea ce, dat fiind ca am castigat o ora, intrand din nou in zona pacific, ne-a scos foarte bine.. n-am plecat dis-de-dimineata, si n-am ajuns in greierii noptii. Singurul neajuns e ca pe sait cand am rezervat hotelul scria conexiune la internet moka, iar acum ne-au spus ca da, puteti folosi cablul de la telefon si va conectati daca aveti cont de dial-up de seattle.. eh.. asta sa fie cea mai mare problema.. incercam sa facem rost, sa vedem daca ese.

00:04

Am fost la McDonald’s, sa luam ceva de manacare.. era inchis, doar mcdrive-ul era deschis. Ne-am dus acolo (eram pe jos), si ne-au zis ca.. nu servesc daca nu esti cu masina! Intai am crezut ca n-am inteles bine.. dar intr-adevar, nu servesc decat daca vii cu masina.. asa ca am venit inapoi, am luat masina, ne-am dus inapoi si am cumparat frumos de mancare… no comment..

joi, 1 iunie 2006, 01:56

am facut doar 12 ore jumate pana la seattle.. si erau vreo 700 de mile.. dar majoritatea pe autostrada. De obicei, limita e cam 65 de mile pe ora.. da’ pe multe parti prin montana astazi am prins limita de 75, ceea ce permite sa mergi cu 80, ca nu te opreste radaru.. 80 x 1,7, face cam 130 la ora.. si toot mergi.. montana e pustie-pustie, localitati mici si imprastiate.. dar peisajul frumos, aduce aminte de acasa, doar ca mai intins.. verde.. munti inzapeziti departe.. fain.
De 1 iunie, lamultiani tuturor copiilor, si celor care inca se mai cred (saracii) sau simt (fericitii) copii! :)

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s