la paris, vorba vine.

 
miercuri, 31 ianuarie 2007, 03:03
 
tocmai am primit un task asupra caruia voi fi testat maine dimineata la 9.. sa ma clarific asupra unor cifre, sa pun niste intrebari care sa fie raspunse pana la 7 jum?tate dimineata, ca la 9 sa am totu pregatit pentru „intrebari tari”.. recomand fiecaruia sa faca un studiu de due diligence pentru private equity, macar o data in viata. 2 saptamani sa dureze, nu mai mult. E formidabil.. amuzant chiar. Deja am trecut pragul mirarii.. ma amuza, poate pentru ca stiu ca va fi una din (sper) rarele ocazii cand voi face asa ceva. Pe cand cel care mi-a dat taskul, saracu’, cam asta face de vreun an..
faptul ca proiectul e la paris adauga mult farmec.. adica atata cat sa vad turnul eiffel din masina in drum spre birou, champs elysees si arcul de triumf de la ultimul etaj al biroului cand am fost sa-mi iau un mar.. si cam atat. Dar bine si asa, mi se pare cool.
Singura chestie ne-cool e ca nu apuc sa ma vad cu Pufa.. e aici, am zis ca sun indiferent la cat termin, dar ironia face ca probabil n-o sa termin.. azi, si ca o sa merg la hotel doar pentru un dush.. de asta imi pare cel mai rau. In rest, ma intorc la cifrele si slaidurile mele… luasem un moment de pauza si respiro sufletesc, citind emailu’. Multumesc celor care au scris, am raspuns in gand :). Voi mi-ati dat energia sa scriu aceste. Si sa mai bag niste cifre.
Noapte buna dimineata.

Un gând despre “la paris, vorba vine.

  1. de incurajare…e 4.22, nici eu nu o sa dorm pana maine candva, probabil seara.Cand ma uit pe geam nu vad Eiffel ci undeva in zare Continentalu’si nucu, ieri cand m-am dus sa imi cumpar mere (coincidenta), m-a intrebat un tigan daca vreau sa cumpar o camera digitala, asa in treacat pe strada(ma intreb daca m-as fi decis-oare imi ajungeau banii de mere??!!):)….si aerul de Paris e mult mai curat decat cel de aici…so breath Paris.:D Din fericire eu nu trebuie sa scriu numere pt ca si codul de validare al mesajului l-am introdus gresit:).

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s