frunze rosii

unii profita de incalzirea globala. de exemplu, am facut un picnic meserias impreuna cu M&Z pe acoperisul / terasa casei lor. nu era voie, dar M&Z sunt din Israel, adica cum ar veni tot de prin partile noastre, iar Z, care a venit cu ideea, are chiar parinti romani, asa ce se esplica. avand grija sa nu ne vada vecinii, am instalat masuta si scaunele minuscule ale fetitei si am mancat pe cinste. vremea, extraordinara, 25 de grade, soare, frumos. neobisnuit – bostonienii se asteptau sa dea frigul in ei din minut in minut.
datorita vremii calde, coloratul frunzelor se intampla mai tarziu decat de obicei. dar deja se vad copaci care dau in rosu. spectaculos, cred ca artarul din zona are ceva deosebit; coloritul e coplesitor.
 
am mers cu un coleg cu masina la niu iorc… in loc de 3 ore am facut 6, ultimele 3 la intrare in NY, din cauza traficului. astfel ziua de vineri planificata pentru cumparaturi s-a dus pe apa… sambetei. m-am vazut cu fosti colegi seara… evident n-am dormit decat vreo ora, pana la avionul inapoi catre bostan care era la 8 dimineata. apoi zisul picnic cu M&Z, si valea la aeroportul cestalalt, spre casa. am dormit incomod tot drumul, astfel incat s-a produs adaptarea la fusul orar. atata ca oboseala a ramas. acum insa, dupa un somn eliberator de vreo 9 ore, sper sa mearga mai bine mecanismul.
 
aici snt 3 grade si ceatza. uelcam hom
 
 

http://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s