Naşele de la răsărit

Abia aşteptam să se termine meciul cu franta (mai ales cand eram noi in avantaj), si acum abia astept sa se termine meciul cu rusia, ca sa nu luam prea multe… tocmai sunt 11 diferenta, 25-14.

asta e. ne-am (re)gasit nashele.

 

Comentatorul englez a zis de vreo 3 ori ca Varzaru si Elisei ar fi putut adauga o alta dimensiune jocului romaniei. Asta sigur, desi chiar si asa nu stiu daca am fi putut castiga. Ar fi fost probabil meciul mai strans.. A mai zis comentatorul ca probabil meciul cu franta a lasat urme, fizice si psihice (expresie clasica de comentator roman :). Si a mai zis ca romania ar trebui sa arunce mult mai mult de la distanta, precum Meirosu de vreo 3-4 ori in repriza a doua. Altfel, comentariu in general, ca ale noastre au prins o zi execrabila. O echipa indiscutabil foarte talentata, dar care azi a fost facuta sa arate „very average”, adica „de nivel foarte mediu”. E una din zilele alea, a mai zis, in care trebuie sa „put behind this game”, sa uiti de meciul asta, si sa vii maine sa te lupti pentru medalia de bronz.

 

Trefilov urlă isteric la elevele lui. Are, la naiba, 11 goluri avantaj, ce mai vrea? Si comentatorul englez s-a scandalizat in forma unui râs rece, punand exact aceeasi intrebare.

 

Admirabili spectatorii, n-au incetat sa cante si sa scandeze. Bravo lor.

Fetele au mai ratat o aruncare de pe semicerc. Sau a aparat rusoaica. Nu conteaza. Dupa meciul cu franta, n-ai cum sa te superi pe fetele astea. Au luptat, atat s-a putut. Ne-au facut praf ursoaicele fara drept de apel, n-avem decat sa invatam lectia si sa mergem mai departe. Multumim pentru clipele de glorie si va asteptam maine „with a vengeance” sa batem, probabil nemtoaicele, din nou, pentru medalia de bronz.

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s