S-a găsit adversar pentru Rusia

După meciul nostru cu rusoaicele, ma gandeam cine ar putea sa le reziste ălora. Ei, dar mă uit, cu juma de ochi, la germania-norvegia, şi cred că am găsit cine le-ar putea face faţă… Norvegia. Antrenorul Germaniei a zis înainte de meci că va fi foarte greu cu Norvegia, e cea mai bună echipă de la mondiale, completă la toate compartimentele, cu rezerve tari, tot ce trebuie.

 

După 20 de minute conduceau la 5 goluri. Repriza au încheiat-o cu 3 în avantaj. Portăriţa nemţoaică apărase 3 mingi toată repriza.

 

Acum e însă… egal! Ba nu, 26-25 pentru Germania! După ce comentatorii nemţi aveau mici lucruri de reproşat arbitrajului (nu agresiv însă :p), în repriza a doua nemţoaicele s-au apropiat „inch by inch”, trăgând cu dinţii de fiecare minge, în ciuda unor greşeli şi contraatacuri ratate, şi acum sunt cu un gol în avantaj! 27-26! Portarul a început să apere, Grit Jurack, interul lor cât casa, a început să care la goluri.

 

Şi ei au modelul „comentator plus handbalistă” la comentariu. S-au luat cu mâinile de cap la o eliminare de 2 minute a unei nemtoaice, şi pe bună dreptate: 28-27 Norvegia. Oricum ar fi, se anunţă o finală de zile mari cu Rushile…

 

Mai sunt 5 minute, e 29-29. Meci care „te prinde”. 30-29 Norvegia. Nici nu ştiu cu cine să ţin. Norvegia pare singura care poate pune probleme rusoaicelor, jermania e outsider… Aşa că nu ţin cu nimeni. S-ar putea însă să nu conteze oricum – 31-29. Jurack ratează. În replică, 32-29. Încă 3 minute de luptă… 33-29. Gata. Se termină 33-30.

 

Cred că e mai bine aşa. Germania are o jucătoare de clasă mondială, Jurack, Norvegia o echipă.

 

Cred că o să ţin cu Norvegia în finală, sacrificând consolarea „ne-a bătut campioana mondială”. Să vada şi fetele noastre că „se poate”, şi să nu le mai fie frică de Marele Urs Rus. De exemplu, la Olimpiadă ;).

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s