Farul de la capătul luminii

Nu, serios acum. Pe ce loc e Farul? 14. La un punct de retrogradare. Cred că turul l-au terminat retrogradabili. Am văzut doar a doua repriză de la Dinamo-Farul 0-0. În care Farul a avut „n” ocazii de gol, din care Lobonţ a scos vreo „n minus 3”, restul fiind ratate poate pentru că nici constănţenilor nu le venea să creadă ce înghesuială de ocazii pe capul lor. Responsabilităţi carele apasă, deci au ratat.

Săpăligă i-a pus o piedică lui Mulţescu la debut. De fapt, jumătate de piedică, cealaltă jumătate venind de la echipa lui rătăcită, în care (mai) străluceşte doar Adrian Cristea.

Ce etapă, dom’le! Clujul 0-0 la Vaslui, Urziceni se împiedică acasă după ce are 2-0, Pandurii cât pe ce să facă un… „Far” Stelei… Mai că-mi place, ca süspans, Ligantâi ;)…

Să vedem ce ne rezervă Match-ul Etapei.

Publicitate

3 gânduri despre “Farul de la capătul luminii

 1. Farul e pe 13 boule! Si e la mai multe puncte de retrogradare…Da’ daca tu faci materiale uitandu-te doar la o repriza, ce sa mai spunem? Nu uita, nu sunt dinamovist, ci farist

  Apreciază

 2. ACUM e pe 13, cu acest punct. cand m-am uitat eu (expré), inainte de terminarea meciului, era pe 14, cu 21 de puncte, la un punct de ceahlaul, care era (si este) pe 15, retrogradabil.
  imi pare rau ca n-am dat print screen la vremea respectiva, dar nu m-am gandit ca va veni un idiot cu un astfel de comentariu.

  Apreciază

 3. Maître, nu tre’ să-l iei în serios sau să te superi. Sunt mulţi cetăţeni, şi nu numai în patria noastră, cărora le filează binişor ledurile în căpăţână. Ăştia se pare că au şi ei rostul lor, bine determinat, pe lume. De exemplu, să participe, regulat şi cu mult succes, la Campionatul mondial de scobit în nas.
  Ca o paranteza, eu nu sunt farist ( ??), eu sunt dinamovist :)

  Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s