Cu Mutu şi Contra în UEFA (live)

Începe repriza a doua. În prima mi-au plăcut Santana, de la Fiorentina, şi Afellay, de la Eindhoven. Alt puşti teribil scos din pământ din iarbă verde (de fapt, deşert marocan) de olandezi. E o plăcere sa-l urmăreşti şi pe Jorgensen, forever young, şi stoperul mexican al lui PSV, Salcido, a jucat fără greşeală în prima repriză.

PSV e o nucă tare, si am impresia ca Fiorentina n-au fost concentrati la inceput. Mutu nu e concentrat nici acum, e si „tinut” bine.

Oops. Încă o ocazie olandeză. E serioasă treaba.

GOOOL MUTUUUU!!! Cu noroc, dar ce gol important!! La locul potrivit, la momentul potrivit.

Au, ce gol au dat si olandezii! Gaură în apărare, şi bombă din careu sub bară, Koevermans. Gol şi mai important, dar pentru PSV. Se-nmiroseşte treaba…

PSV arată a echipă legată, stau bine în apărare, iar Farfan şi Afellay fac ravagii pe contraatac. Asta, când nu domină de-a dreptul.

La Fiorentina jucătorii mi se par surprinzător de calmi în orice situaţie. Chiar şi când greşesc (şi azi au greşit destul). O anumită siguranţă în jocul lor, sau mai degrabă un fel de confort, care-mi place. Păcat că au luat golul ăla, dar gaura în apărare s-a căscat mare. Şi n-a fost singura.

Intră Bobo Vieri. Eheei, bătrâne, ia să te vedem. Freză de tinerel ai, mai ai şi fuga la tine? Da, un prim şut, direct, fără preluare. Atacant pur-sânge.

Portarul lui PSV, care a gafat la golul lui Mutu, s-a accidentat la o degajare. Rezerva pare chiar mai puţin brează, ezitant… e o pâine de mâncat acolo, dar trag rar la poartă. Ba nu, acum! Mutu, cu efect, foarte frumos, a scos spectaculos cel tocmai criticat.

S-a încins treaba aici. Bobo la un pas de gol, îi suflă mingea, corner, cap Mutu fix pe centru la portar.

Montolivo cu două trasoare, cel de dinainte a fost mai bun, dar prea în centru. Bun ăsta, Montolivo.

Fiore, cu ultimele puteri, cu heirup, dar fără acţiuni clare. Olandezii, calmi, laborioşi. Se vede experienţa CL pe faţa echipei lor.

Se vede cum lui Mutu îi place să joace cu Vieri. Cred că şi viceversa, se tot caută, cu pase „printre”, cu călcâie mai devreme – se „simt”. Păcat că azi nu le-a ieşit ceva împreună, e un duet micheteau.

Haos pe final. 6 minute de prelungire, multe întreruperi. Gata. Vorba clişeului (mai greu de evitat clişeele decât credeam), „rezultat echitabil”.

Hop! Getafe a scos un 1-1 mare la München! În minutul 90, după ce nemţii au avut ocazii grămadă! Oooo, ce gol! CONTRA!!!!!! un lob de zile mari, din careu!

Toni deschisese scorul, cu un „cap” la vinclu. Bayern au avut 2 ocazii mari, apoi Getafe o bară, după o centrare tot a lui Contra.

Impresionant e că e Hitzfeld la emisiunea „procesul UEFEI”, cum ar veni. Cu Makaay şi un moderator, nu ştiu cine, Helmer parcă.

Micheteau. Bravo Guriţă! Nemţii rămân optimişti (desigur..) – să-i vedem în micul „cazan” din Madrid.

Acum e rezumatul măcelului rusesc, Leverkusen-Zenit 1-4. Advocaat e antrenor la Zenit! ahaa… unul din cei mai necharismatici antrenori, pentru mine. Dar se vede că face treabă la Leningrad. Pardon, Sankt Petersburg. Nemţi la pământ, mai rar. Noapte bună.

Publicitate

Un gând despre “Cu Mutu şi Contra în UEFA (live)

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s