Cum joaacă ăăştia – Seară de Ligă (2), live

„Extraordinar” de 4 ori, o data chiar „ex-tra-or-di-nar”, „fenomenal” de vreo 2 ori, toate in mai putin de un minut. Plus o gramada de „cel mai”, „cea mai”, „cele mai”, pentru garnitură. Cel mai enervant lucru la seara de Ligă e comentariul.

„Almunia e un portar de 600000 euro, cam atâta face”. Mda. De-aia o sta Lehmann pe bancă.

Fotbalistic vorbind… cum joaaacă ăăştia, băi! Cum cântă ăia în tribune! Cred că mă las de scris şi mă uit la meci cu atenţie :D.

GOL Adebayor!! Gol de manual de fotbal englezesc. Tunsul Adebayor, nu l-am recunoscut în primul moment, aduce acum un pic cu Kanu, lung, slab, dar surprinzător de driblaci.

GOL Kuyt!! Oooo…. Seară de Gală, nu de Ligă!

Ţi se face pielea de găină la televizor, cum cântă suporterii. Pot doar să-mi închipui cum poate fi pe stadion..

Interesant, desi e un meci intens, cel putin mie nu mi-a sărit nici un jucător în ochi în mod deosebit. Au avut „apariţii la rampă” mulţi, dar scurte. Dacă ar fi să remarc pe cineva, Kolo Touré (!), iar dincolo… „echipa”. Interesant, nu? să ai aşa jucători, dar să se remarce „echipa”. Asta înseamnă antrenor de antrenor, şi e valabil pentru ambele.

Pauză.

Intră Theo Walcott, acest „Trică” al Arsenalului, în sensul de „singurul localnic”.

„Portarul de 600k EUR” are, după o ieşire aiurea la o centrare în prima repriză, o prestaţie bună. Inclusiv la această fază periculoasă în careu (la cornere apărarea arsenală se cam blochează).

Walcott arată calitate. Pătrundere şi bombă stil „din nimic”, fără mare avânt, la o palmă de bară.

Şi când te gândeşti că Liverpool era aproape eliminată după primele 3 etape din „grupe”… i-a „scos”, între alţii, şi „4 goals” Benayoun, care tocmai a intrat.

Oo… după o perioadă mai echilibrată, asediul arsenalului, o ocazie mare, o suspiciune de 11m.

Ce ratare! şi-au scos mingea din poartă, arsenalii. Din poarta Liverpoolului.

Na, s-a întâmplat ceva cu netul, cred că a căzut. Scrisesem că m-a sunat un prieten, şi am zis să dau prioritate rubricii „get a life”, şi n-am mai fost atent. Cu coada ochiului s-a văzut un meci intens între două careuri, dar fără mari ocazii. Final, 1-1. Liverpool nu se dezminte în Ligă – are n-are treabă, scoate un rezultat bun..

M-am uitat cu coada ochiului şi la rezumatul Fener-Chelsea. Când au dat turcii autogol în primele minute, am zis gata şi cu ăştia. Dar, uite că au reuşit să revină, au egalat, şi – CE GOL! Vinclu de pus pe generice şi pe youtuburi! 2-1, şi Turcia mai visează 2 săptămâni [later edit: de fapt, o săptămână, că e marţea viitoare!].

Publicitate

7 gânduri despre “Cum joaacă ăăştia – Seară de Ligă (2), live

  1. 1.Poate ca uneori ,comentariul enerveaza,dar o sa vedem de la anul cum vor comenta cei de la TVR.
    2.Asa-i „Cum joacaaa astia”.As vrea sa vad si echipele din Romania jucand macar pe jumatate din cat au facut-o „englezii” aseara,mai ales ca acum s-au dat bani grei pentru drepturile tv,bani grei din buzunarele noastre, ale tuturor.

    Apreciază

  2. de ce nu faceti ca mine, tv cu sonor taiat ? nici nu stiti ce expresiv este un talk-show fara sonor si cit adevar contine imaginea fara sunet …
    aha, v-ati dat seama in sfirsit ca un meci de CL este un produs care trebuie vindut cu acelasi statut ca si supa nkorr sau cafeaua iacob ? si ca orice meci, oricit de prost, va fi laudat precum invierea lui jesus ?

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s