The Non-Butterfly Effect

Şi am vrut să sun, să întreb doar “până la cât aveţi deschis?”. N-am sunat, de lene să fac acel mic gest de a scoate telefonul, căuta numărul… Un gest mic, ca o bătaie de aripi de fluture, pe care nu l-am făcut. Am plecat direct, ce mi-e o oră de drum?

Când ajng în Mall – totul închis. Era 7 seara. Măi să fie – dar ştiam SIGUR că e deschis până la 8, doar de-aia n-am sunat… Mă uit pe orar, scrie deschis până la 8!!

Enervat, sun… răspunde robotul… “Ziua de 3 octombrie e sărbătoare naţională în Germania, e închis”….

GRRRR.

Plec spre casă… drumul liber… merg repede, absent, gândindu-mă la diverse… Deodată mă chircesc aproape “efectiv” în urma loviturilor, primite rapid una după alta, la nici o secundă distanţă. Efectul lor psihologic a durut aproape fizic.

Mi-am continuat drumul, şi în timp ce-mi calmam respiraţia sacadată, gândindu-mă de ce oare sunt radarele din afara localităţii roşii. Sau doar noaptea? Şi de ce blitzăie de două ori consecutiv? Să fie sigure că nu le scapi? Nu se gândesc cât te sperie? Sunt periculoase, dom’le, pentru participanţii la trafic. Ar trebui scoase.

Publicitate

3 gânduri despre “The Non-Butterfly Effect

  1. sambata dimineata… aman de ceva vreme momentul tunsorii trimestriale. am o domnisoara, Elena, care taie bine. formata la scoala Getei Voinea. Fitze, deh… anyway.

    Zic: daca ma duc la prima ora sigur am sanse sa ma tund, pentru ca nu imi facusem rezervare. Se face 9:30 si dau sa ma imbrac. Intr-un moment de inspiratie divina sun totusi la salon: „Spuneti-mi va rog, Elena este dupa masa sau dimineata?” Raspunsul: „Elena nu e nici azi nici maine. Sunati luni pentru o programare…”

    da, avem nevoie de rabdare. da, tre sa stam mereu in alerta. asa curge viata in zilele noastre…

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s