Sarbatoarea formelor

Nu auzisem de Langenthal si probabil nici n-as fi auzit daca n-ar fi fost dna T., care mi-a spus despre sambata designerilor. Unde ne-am si intalnit apoi, care a facut mult mai placuta vizitarea expozitiei, alaturi de oameni care „stiu”. Manifestarea e organizata o data la doi ani, in mijlocul pustiei, undeva intre Zurich si Berna, de pe autostrada la stanga.

Langenthal e un oraş absolut insipid, cel puţin din ce am văzut eu – mă rog, insipid pentru standardele lor, adică curat, cu drumuri pietruite in centru, case îngrijite şi un pârâiaş care trece fix prin mijlocul oraşului, printre case.

Expoziţia de design interior e împrăştiată în mai multe locaţii din oraş, la fabricile unor producători, aflu, destul de cunoscuţi în domeniu. Un autobuz ca alea noi de la RATB duce vizitatorii gratis pe un traseu care trece pe la fiecare fabrică – aflate destul de departe una de alta. Fabrici care şi-au expus “catacombele” în mod artistic, găzduind atât produsele lor, cât şi ale altor designeri, în majoritate elveţieni, nemţi şi desigur italieni.

Ei, şi, cam atât. Să lăsăm imaginile să vorbească, la această sărbătoare a formelor interioare.

http://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Publicitate

3 gânduri despre “Sarbatoarea formelor

  1. Mai mult ca perfect…arata foarte bine imaginile. Cat despre raul care trece prin localitate, imi aminteste de multe lucruri placute din copilarie, care le improspatez de fiecare data cand ajung in zona Sibiului.

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s