Un alt fel de deputat

Articol despre politică? Nu. Sau, mă rog, oarecum. Despre Taxa Tobin, aici, şi despre democraţia perpetuă, aici, gânduri ale unui altfel de deputat. Din România. Mai multe găsiţi pe blogul unde duc linkurile.

Propunere exerciţiu mental: snt curios ce părere aveţi citind textele pur şi simplu, şi apoi dacă această părere vă este modificată în orice fel după ce-i aflaţi calificarea.

Publicitate

Un gând despre “Un alt fel de deputat

  1. cunosc blogul si il citesc din cind in cind, insa avem sensibilitati extrem de diferite. ii apreciez insa consecventa. eu m-am inscris in traditia franceza, stat centralizat, puternic, interventionist, prestatii sociale destul de generoase, caci impozite destul de mari (cu cit cistigi mai bine, cu atit platesti impozite mai mari). Un stat socialist, in somma, care il oripileaza pe d-l varujan pambuccian. iar intr-o democratie, fiecare alege oferta politica care i se potriveste (conditiei socio-profesionale si convingerilor personale: cind lucrezi ca director al unei firme in care produsele sunt labelizate fair trade max havelaar nu ai aceeasi viziune si asteptari de la societate ca cineva care lucreaza ca trader, de ex, ca tot e la moda, sau avocat independent, sau fotojurnalist de razboi).
    a, cit priveste taxa tobin, eu sunt pentru. si cred ca ar fi cazul sa se hotarasca o data daca o aplica sau o arunca definitiv la gunoi.
    iar blogul politic cu care sunt eu in rezonanta e asta
    http://nraducanu.wordpress.com/

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s