În sfârşit, noroc

Deci in sfarsit. Un coleg m-a dus acasa in miez de noapte, ca sa constat cand m-am dat jos din masina ca am uitat cheile de la casa. Foarte simplu, in loc sa le las in buzunar la geaca, le-am lasat in ghiozdan, o rutina in general acceptata, doar ca fiind foarte tarziu n-am mai carat si ghiozdanul acasa. NOROC ca nu a apucat sa plece colegul de unde m-a lasat, si a putut sa-mi dea cheia lui sa pot intra inapoi in cladire, care se incuie noaptea. Altfel nu-mi puteam recupera cheile si trebuia sa dorm afara, in zapada. Ar fi fost pacat, ca maine e o zi importanta. De asemenea noroc ca am gasit un taximetrist care tocmai trecea pe-acolo sa ma duca inapoi (cale de 8km) sa iau cheile, si inapoi – altfel as fi asteptat in frig pana sa vina unul chemat prin telefon.
Baftos, n’est-ce pas?

Chiar ma gandeam din cand in cand cu bucurie ca nu s-a mai intamplat de mult asa ceva. Am surprins chiar uneori un gand fugar cum ca poate chiar am scapat de sindrom.

Ninge.

Observ din nou ca mersul in spate in masina nu ma mai lasa indiferent ca pe vremuri, mi-e putin rau. Dar mai e un pic si ajungem. Noroc.

Publicitate

3 gânduri despre “În sfârşit, noroc

  1. E clar ca eu te intrec si n-o spun cu bucurie. Cand m-am mutat in casa noua mi s-a spus ca aproape toate usile din casa au chei: cea de la intrare, holul si camera mea (deci trei chei). Am dublura doar pentru cheia de la camera mea, dublura pe care o tin ascunsa pe etajera din baie, pentru ca stiu ca va veni ziua cand voi inchide usa dupa mine, uitand de cheie. Si-a venit…intr-o dimineata. Mai grav ca a venit si ziua in care am lasat toate cheile in casa, am plecat la munca si pe inserat am stat pe langa usa asteptand sa vina acasa vreun co-locatar. Noroc ca n-a durat mult, dar… :)

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s