Cirque du Soleil

Eu zic așa: Dacă vreți să mergeți la Cirque du Soleil și luați bilete dupe net, de preferat e să luați pentru ziua în cauză și nu pentru o săptămână mai târziu.
Astfel veți evita nedumerirea ușierilor cum că nu funcționează scannerul de bilete, mersul la ghișeu, așteptatul după șefa de tură foarte ocupată, care abia după încă o vizită la ușieri s-a prins – e pentru 20 septembrie, azi e 13.
Aha.
Putem să le anulăm și să vă dăm azi, suntem plini dar poate mai găsim locuri.
Au găsit, chiar un pic mai bune decât ce luasem. Am făcut tranzacția în ultima secundă, am intrat practic cu cortina de la ușă trâgându-se peste noi și un responsabil ne-a ghidat spre locurile noastre cu vreo 5 secunde (la propriu) înainte să înceapă spectacolul.

Am fost curios de două lucruri – cum va fi spectacolul în incinta ”mobilă”

DSC08197.JPG

(originalul din Las Vegas are clădire dedicată, cu care nu pot pleca în turneu). A doua curiozitate a fost dacă-l ghibui pe Rareș Orzață între artiști. Tricolorul era prezent.

DSC08199.JPG

Mi s-a părut că-l recunosc, dar nu sunt sigur. Spectacolul a fost foarte fain, chiar și în cort. N-am avut voie poze, din motive de securitate, total de acord, deși au fost niște cadre vizuale nemaipomenite – n-am înțeles însă de ce e interzis și în pauze, cum am aflat cu ocazia acestei poze.

DSC08201.JPG

Oricum, deși circul ”clasic” nu-mi place, Circul Soarelui e altceva – recomand.

DSC08202.JPG

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s