Makati

Sugestia lui Mi de a face o zi de relaxare e binevenită. Ceva mă îndeamnă să mai descoperim ceva, dar echipa e obosită după o săptămână extenuantă și plină de senzații, face să o luăm mai ușor azi. Mi. a propus o „zi de spa” – a chemat-o pe Margie, maseuza care vine săptămânal la ea, și ne-am programat câte o oră la tocat spinarea. În timp ce unul zăcea în plăcută letargie pe pat, ceilalți doi ies în oraș, explorând cartierul Makati. „Little New York” dă într-adevăr o senzație asemănătoare cu Hong Kong, Singapore, chiar New York pe alocuri, dacă te uiți mai mult în sus. Nu prea se simte flerul asiatic, doar la câte o tarabă cu chestii ciudate de mâncare, sau câte-un jeepny roz pe alocuri.

DSC_9646.JPG

DSC_9649.JPG

DSC_9652.JPG

DSC_9654.JPG

În timp ce A. e la frământat, merg cu M. la cumpărături de fructe în supermarket, unde găsim pregătiri intense de Halloween, cu o față cunoscută:

DSC_9662.JPG

DSC_9659.JPG

Mi. iese mai devreme azi, perfect, după masajul (excelent) al lui Angi plecăm spre un mall la cumpărățiș de suveniruri, surprinzând ceva serbare dansantă a vânzătorilor ce-mi aduce aminte de Cebu Pacific Fun & Games.

NMS_9665.JPG

Și-uite-așa se face și ora patru, timp de împachetat și plecat spre aeroport. Luăm cina în mall-ul de vizavi de terminal (de ținut minte și coborât din taxi la mall, nu la terminal, că e cale destul de lungă cu bagajul în spinare; de asemenea de ținut minte – stația de înfășurat bagajul în folie de plastic închide la 6 după-masa, pe care o ratez).

Ultima cină Manileană, și, incredibil dar adevărat, mă despart cu părere de rău de MMA după niște zile intense și frumoase. M&A mai stau o săptămână în Filipine, vor pleca mâine spre alte insule din arhipelag, cu apă turcoaz și nisip alb. Iar pentru mine, singura consolare e destinația următoare.

În încheiere, filmul cu Manila, compilație a celor 2 zile prin oraș:

Publicitate

2 gânduri despre “Makati

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s