Rios.ro

Nu departe de ASE

20140922_101625.jpg

pe Bd. Lascăr Catargiu la nr. 6 se află magazinul Rios, cu terasă și bar în dotare.

20140922_101907.jpg

Pe mine însă magazinul mă interesează. N-aș fi știut de el dacă nu mi-ar fi spuns D., implicat în afacere. Iar de la nume nu mi-aș fi dat seama de profil. Casa Bacchus, celălalt nume al afacerii, e mai explicit (chiar dacă e scris des greșit și astfel greu de găsit pe internet). Magazinul (cu site aferent – http://rios.ro) oferă vinuri românești de calitate. La fel e și consultanța – competentă, prietenoasă, la obiect.

Au o sumedenie de soiuri, de la ”clasicele” Fetească și Tămâioasă la cele mai ”exotice”, Frâncușă, Băbească, Zghihară etc. Am luat provizii pentru cadouri și evenimente, amintindu-mi de pățania cu Feteasca din ”supermarket” – prezentată în primăvară cu mult tamtam străinilor, a avut un gust extrem de ciudat. Ei, politicoși, au zis că e ”neobișnuit” – cred că era ceva în neregulă cu vinul.

Mă bucur că am găsit sursa asta și intenționez să o vizitez cu fiecare ocazie. O recomand și altora, atât pentru binele afacerii lui D. ;), cât și pentru încurajarea producției autohtone, mărcilor autohtone de calitate. Numai așa ne putem ridica în context internațional – producând calitate, ce știm mai bine.

20140922_101901.jpg

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s