bizi

duminică, 24 octombrie 2004, 23:14

Ăştia e agitaţi cu alegerile aici. Interesant. Profu de economie ne.a făcut şi o analiză a guvernării lui Busch dpdv economic. Mi-e ciudă că am scăpat dezbaterile televizate între cei 2. Tot timpu’ am fost undeva, ba la şcoală, ba la şcoală. Unii e chiar pasionaţi de politică, discută, se luptă în idei. Între ei şi J., colegul meu de echipă la competiţie (împreună cu Z. (Iordania) şi T. (Turcia)). Uneori diferenţa e şocantă: mi se pare că unele puncte de vedere sunt foarte naive (parcă mai mult în ce priveşte politica externă ;), iar altele extrem de competente, peste ce se discută la noi (de-astea economice, cu taxe, netaxe, tot felul de nuanţe).

Vineri seara am fost la film, pentru eliberare, cu o gaşcă de colegi. Am plecat cu gândul să vedem Shark Tale, şi datorită unor împrejurări ciudate am ajuns la The Grudge. Un film pe cat de sperietor (horror), pe atât de stupid (mi s-a părut). Bleah. Nici n-am apucat să mănânc floricelele (ăştia au opţiunea „unt” pentru popcorn. Brrr).

ieri cumpărături, la North Georgia Mall, cam la distanţă de Târgu Mures. Pierdut 6 ore. Azi la şcoală, de la 12 la 8. lucrat la aceeaşi competiţie AT Kearney (http://www.atkearney.com/main.taf?p=2,1,6 ). Ajuns acasă, mâncat, adormit strâmb pe pat de-a curmezişul. Acum trezit, trebuie lucrat. Mai am de învăţat pentru mâine, şi lucrat la 2 prezentări.

La vita e dura, ma io resisto. Încă.

Şi mi-e un soomn…

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s