Atlanta sub gheatza

miercuri, 26 ianuarie 2005, 02:30

vineri am interviu la 2 companii – 2 interviuri tip caz, cap la cap, cate 45-50 min fiecare, de la 8, urmate de alte 3: un caz de o ora, urmat de o prezentare de 20min + 10 pt intrebari, apoi un interviu-caz de 45min, plus un interviu normal de 45 min. incep undeva dupa 11. miercuri ma duc la New York, unde am 3 interviuri de caz, cap la cap, de la 2. ma intorc joi seara, ca vineri tre sa fiu la scoala. sper sa ma intalnesc cu Serban, i-am scris.

sha inceput scoala. dimineata am curs de la 9 la 1, apoi de la 1 jumate competitia de marketing, cursuri si intalniri pana la 5:30. apoi am exercitii pentru interviuri,
organizat sau ad-hoc, cu colegii, plus ca tre sa ma mai intalnesc si cu echipa de la o alta competitie la care m-am bagat.

in plus mai tre sa scriu niste mici eseuri pentru un concurs, si sa citesc vreo suta si ceva de pagini pentru competitii. plus ca ar fi fain sa citesc si pentru cursuri. n-am timp… o dat tsunami invataturii in noi. sper sa supravietzuim…

luni, 31 ianuarie 2005, 00:29

Ieri noapte – un fenomen cum nu am mai vazut. A plouat, si cred ca jos era exact temperatura de inghetz, căci totul s-a acoperit de un strat de gheaţă… ca-n poveşti!!

Poze găsiţi AICI.
In rest, sezon de interviuri, începe şcoala, incep competitiile ;) … Nu credeam ca se poate mai ocupat ca anu trecut. Ei bine, sunt pe cale sa ma indoiesc… Noapte buna!

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s