viduka

Sa nu ni se urce sportul la cap.. am fost azi la un turneu de tenis, intre noi, colegii. Categoria « intermediari ». Primul adversar, mihir, urcase de la categoria « incepatori ». dupa un inceput increzator, 1-0, am incasat un sec 6-3.. serva si returul n-au mers deloc. Al doilea adversar, alex din anu’-ntai, venea dupa un set istovitor perdut la tie-break cu 8-6 (s-a jucat numai cate un set, in grupe de cate 4). Alex nu mi s-a parut un jucator cu mult mai bun ca mine (ca si mihir de altfel), doar ca mi-am dat seama de asta la …4-0 pentru el. 6-2 fara echivoc..
Acum ma duc sa ma intalnesc cu niste colegi romani care sunt prin atlanta, care la ASE, care la medicina, farma, doctorat. Ne-am adunat ca maine e un festival international cultural, unde avem si noi un chiosc. Si mergem azi la un restaurant romanesc (in sfarsit !) tocmai in norcross, intr-o comuna limitrofa cale asa cam ca de-acasa la targu mures, probabil ;).
Am rasuflat usurat ca, deschizand o fereastra, calculatorul si-a revenit la normal.. intrasem in panica dupa ce ieri ecranul de pornire era ROSU, iar culorile alterate rau… o fi fost vreun circuit, ca si-a revenit instantaneu.. foarte sensibil HP, nu va luati.. designul imi place tare, au fost si flexibili la utilat, dar e sensibil rau… ibmul lui N. a crapat o data, singurul de care n-am auzit sa fie probleme e, culmea, dell..
Maine festivalul, azi sarmaua, un pot suna acasa, nus’ ce are cartela de un merge. Asa ca noapte buna..

Si a propos de buna. Cu semnificativa parere de rau, Steaua a fost mai buna. Sper sa-i scoata pe engleji… midalsbra e un cimitir de elefanti extrem de valorosi.. hasselbaink, yakubu, maccarone, viduka, doar astia imi vin in minte, dar mai snt. Hai, banele tata… vi du ka vantu si ca gandu…

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s