A-nceput

Să fie oare Europeanul decis de accidentari? Frei, căpitanul helvet, chiar din prima repriză a turneului, iar veştile din celelalte tabere care nici n-au început nu sunt tocmai roze. Săracul Frei…
S-ar putea să fie şansa lui Yakin, un fel de Hagi al elveţienilor, care alternează meciuri geniale cu altele slabe – doar că ăştia nu ezită şi-l scot din echipă când se întâmplă.

Au avut noroc cehii… se menţin în „graficul UBS”, care i-a prezis campioni bazându-se pe un model statistic. Deocamdată n-arată a campioni, dar puţine campioane au „arătat-o” din primul meci.

Elveţienii, pe lângă ghinioane multiple (accidentarea lui Frei, bara aia halucinantă, plus golul norocos al cehilor) mi-au părut că ar fi putut, dar nici ei n-au crezut. Au părut surprinşi şi ei de greşelile din jocul cehilor şi n-au profitat… Aş fi preferat un egal, „după cursul jocului”, pentru că pronosticasem 1-1, dar mai ales pentru Kobi.

N-a început tocmai rău… urmează pomul lăudat, lupta lui Ronaldo cu turcii. Sacii sunt pregătiţi, acuma… să vedem cu ce-l umplu magelanii şi spahiii.

Un gând despre “A-nceput

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s