2008 pe repede înainte

Inspirat de un articol căruia nu-i „dau link”, ca mi-am adus aminte la timp ca nu vrea sa-si faca cunoscut blogu’ ;), m-am uitat retrospectiv inapoi la anul 2008. Ce rămâne, mielule? Cel putin din ce-a aparut pe aici, ar ramane printre altele:

Ianuarie: început cu artificii de pe deal, şi un 1 ianuarie din care (ca de obicei) nu ne mai aducem aminte mare lucru. Am descoperit Ternipe. A venit Daniel. Pe lume. Maverick a tras review la filmul lui Mungiu, 4-3-2. Am schimbat cu G. uleiul timpului. Instalat kubuntu. Căzut cu sârg la snowboard.

Febriuarie: week-end-ul de 2400km. Eurovisionul romanesc.

Martie: a inceput cu bute campeon, au venit berzele, am fost la vulturi, printre picaturi seri de Liga si de hockey, si s-a terminat, dupa vizita in sverige, cu impacarea schiului cu snowboardul.

Aprilie cu Liga la televizor si finala la hockey in tribune; plus turul lacului cu black mamba si vizita cuminte la zoo.

In Mai, mai nimic.

Iunie, dominat clar de jurnalul Pălăriei Tricolore la EuroMania, înspicat cu nunta lui T. din ajunul meciului cu Italia.

Dacă a fost iulie, a fost Chemarea Nordului.

August, Chemarea Romaniei.

Septembrie – tocană de Springbok la început, Maverick în România la sfârşit.

Octombrie, am văzut where the hell was Matt, şi pe Uiinăs de la distanta tribunei.

Noiembrie a insemnat vizita familiei R., cu carele ne-am distrat eksţelent.

Decembrie – Matterhorn, intalnirea cu Mavericu’ la Freiburg şi cu E. la Moscova, si desigur chinuitorul dar interesantul cros al revelionului. Anul s-a incheiat cum a inceput, cu revelion cu prieteni si artificii sus pe deal.

Am cunoscut oameni noi, pe unii virtual, pe alţii real, m-am întâlnit cu oameni vechi, cu unii virtual, cu alţii real, si… cam atât.

E mult? E putin? A fost, pana una alta, intens. Şi a trecut repede, parcă mai repede decât alţi ani.

Publicitate

2 gânduri despre “2008 pe repede înainte

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s