Knock too bag

Ieșind de pe stadion vedem afară o mulțime de oameni așteptând la ce păreau niște grilaje. ”Ce-i cu ăștia, sunt și ei la meci?!” ne întrebăm absurd. La o privire mai atentă vedem steagurile cu X – așteaptă la X-Factor! Probabil e finala, în sala aceea polivalentă din spate. Uuaah, pe frigu’ ăsta! E drept, la cât sunt de înghesuiți, probabil nici nu le e frig.

DSC01917.JPG

Îi lăsăm și căutăm căldura subterană a metroului.

Spectacolul de comedie în picioare stand-up (doar comedianții, nu spectatorii) se numește knock2bag Christmas Party Habar n-am ce înseamnă, precis e un joc de cuvinte. Mie îmi vine mereu în minte ”not too bad”, dar nu cred că înesamnă asta. E la teatrul Mermaid, care se dovedește de fapt un fel de centru de conferințe, nu prea ”cald” pentru o sală de teatru, dar are scenă? Are.

DSC01919.JPG

Încercăm să estimăm cam câți oameni sunt, să fie vreo 400. Ce fel de oameni? Tot felul. Pare ”clasă de mijloc”, destul de bine îmbrăcată, dornică de evenimente culturale.

Moderatorul e și el un comediant, destul de bun, ne așteptăm la ceva interesant.

Eroare. Moderatorul se va dovedi cel mai bun dintre toți, deși el doar i-a prezentat. La început am crezut că gusturile mele nu s-or potrivi cu ale publicului, mai ales că în fața mea era un ins cu chelie care râdea de se prăpădea, tare – eu am râs poate de vreo două ori, în rest am tot așteptat să vină momentele bune. N-au venit, nici măcar de la Peter Serafinovicz, un standupist cunoscut, V. îl știe, a fost și în filmul Shaun of the Dead (pe care trebuie să-l văd). Dar azi serafimu’ n-a fost în formă, părea un pic abțiguit. Tot numărul lui a constat în glume scurte, din două propoziții. Au fost câteva simpatice, dar atât. Mi-a plăcut imaginația la ”cum obții un cactus? Enervezi un castravete.”

Una peste alta, spectacolul a fost mai degrabă ”too bad” decât ”two bag”, dar nu mi-a părut rău că am mers, dimpotrivă, a fost o experiență. Interesant e că spectacolul era anunțat aici de exemplu ca ”distribuție de excepție” – dar se pare că cei care au notat cu stele spectacolul au avut cam aceeași părere cu noi ;).

Seara s-a terminat cu o cină spaniolă bună pe Upper Street,

DSC_2217.JPG

de unde am luat un autobuz supraetajat spre casă – fiind târziu în noapte am prins locuri chiar în față, sus.

DSC01924.JPG

A doua zi, turul Emiratelor pomenit deja a încheiat un week-end spontan, divers și distractiv – cine-l știe pe V., nu se miră.

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s