Cină și cocktail

După voiajul pe râu și vizita la Wat Pho am căutat să ostoim cele stomace. Dar unde să mergem? Mi a auzit de la o colegă despre „cafeneaua Bibi”, ideal amplasată pe râu. O căutăm, trecem de vreo 3 ori în sus și-n jos pe strada vizavi de Wat Pho, până într-un târziu un tânăr pe care-l întrebăm întreabă: „Cafe Vivi?” Vivi, thailandezii pronunțâ B în loc de V, pe care nu-l pot articula.

Café Vivi are prăjituri apetisante, dar nouă ne e foame. Întrebăm unde ne recomandă să mâncăm și ne zic – on the deck, pe punte. Înapoi, găsim ”puntea” din a doua încercare și ne așezăm la o priveliște cu templul Wat Arun

DSC_9126.JPG

și ne dedăm la niște pad thai, tăițeii thailandezi, tom yam kung, supă cu creveți și lemongrass (iarbă de lămâie?) și alte cele.

DSC_9138.JPG

După ce punem burta la cale e vreme de cocktail – o sărbătorim pe M. în cel mai înalt bar-terasă din Bangkok, SkyBar. Ne îmbrăcăm cu cele mai bune haine din dotare (ținuta smart casual obligatorie), dar merită. Cel mai înalt bar „roof-top” din Bangkok, a fost făcut celebru de filmul ”Hangover 2”, în care apare într-o scenă-cheie. Dar chiar și fără acest context, tot ar fi meritat, priveliștea e senzațională. La mulți ani, M.!

DSC_9146.JPG

DSC_9159.JPG

DSC_9162.JPG

DSC_9187.JPG

DSC_6374.JPG

DSC_9194.JPG

DSC_9201.JPG

DSC_9199.JPG

DSC_9142.JPG

Publicitate

2 gânduri despre “Cină și cocktail

  1. Cat ma enervezi! :) Mi-a placut enorm la Sky Bar. Era si o orchestra cu gurista negresa care canta jazz pe fundal….vremuri. Lemon grass i se mai zice citronella pe filiera frantuzeasca (citronelle), da’ macaroanele n-au nici o greata si zic erba di limone. Probabil la fel ar trebui sa facem si noi, da’ cum sintem o natie de jmecheri e mai cool sa zici lemon grass sau chivas in loc de arpagic. Trebuie sa-ti fac odata niste midii sau biban de mare cu iarba de lamaie si alte chestii. Mmmm! :)

    Apreciază

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s