Ca în Argentina

Aterizez la Buenos Aires la 1 noaptea, conform programului, rezerv taxi de la aeroport, bagajul vine și e întreg, asta e bine.

Ajung la hotelul Hilton, unde stă A., care mă va găzdui, ospitalier, această jumătate de noapte. Observ cu ciudă că pierdui bidonașul-suvenir cu Antarctica, probabil a căzut în avion, că l-am pus în buzunarul exterior al rucsacului, grrr. N-am timp să mă enervez, merg la receptie, zic pe un ton firesc că stau cu A. în cameră. Fata se uită, dă din cap dezaprobator: camera e pentru o singură persoană.

Hmm, să nu le fi zis la receptie? Să-mi fi trimis mesaj cu informația si să nu fi ajuns? O rog să sune în cameră… Nu răspunde. Sun pe mobil – nu se formează. Mai sun o dată, intră mesageria. Trimit SMS, las mesaj vocal.

Dacă doarme? Pot sta aici în hol până mâine, că nu mă lasă să urc. (Nu pot sta nici până mâine, mă vor da afară). Să mă furișez nu îndrăznesc, și nici n-aș ști unde să-l găsesc, în acest labirint.

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-5QFf6LvsJvs/UYGKbdN8sGI/AAAAAAAAFQM/siVLmQZkKLg/s144-o/IMG_3683.JPG” href=”https://picasaweb.google.com/104193493699583218654/BuenosAiresFinal#5873127593372069986″ caption=”” type=”image” alt=”IMG_3683.JPG” ]

…Dacă i-au furat telefonul?

Dacă, dacă.
Cât o fi o cameră la Hilton? Scumpă ca focu’ din Țara de Foc de unde vin. Dar la hoteluri învecinate? Intru pe internet și caut pe hotels.com, poate găsesc ceva cu discount de ultimă oră – dar e deja ”mâine”, nu mai pot rezerva pentru ”ieri” pe internet!

Mai sun din când în când la A., tot mesageria. Mai încercăm o dată la telefonul din cameră, canci. Încep să mă îngrijorez de-acum. Nu știu cum îmi vine ideea unei ultime încercări – o rog pe recepționistă să trimită pe cineva la ușă, să vadă dacă e în cameră.

După câteva minute se întoarce cameristul – l-a găsit pe A., e în regulă, să urc. Ne oferă și un pat pliant, pe care-l accept cu plăcere.

A., cu ochii cârpiți de somn: ”Ți-am trimis SMS că nu le-am spus la recepție și ți-am lăsat cheia sub preș, camera era pentru o singură persoană! N-ai primit?”
”N-am primit.”
”Mda. Ca în Argentina…”

Publicitate

Comentezi?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s